5 MOTIVE SA ALEGI INOVA TRANSLATIONS

Atunci când cauți un birou de traduceri, știi bine că trebuie să apelezi doar la profesioniști adevărați, intrucât nu-ți permiți să dai pe mâna amatorilor acte de maximă importanță, de care depind lucruri importante în viața ta. In cazul asta, Inova Translations una din cele mai bune firme la care poți apela.

Stim sigur că n-o să fii dezamagit de noi, fie că vrei traduceri legalizate, traduceri autorizate sau chiar traduceri care necesită o specializare tehnică. De ce suntem atât de siguri?

Vezi mai jos 5 motive care, credem noi, te vor face să apelezi cu încredere la biroul nostru de traduceri, ba chiar să-l recomanzi și altora:

Te-ai convins că Inova Translations e una din cele mai bune firme de profil pe care le poți găsi? Dacă da, te așteptăm la sediul nostru. Dacă mai ai întrebări, răspundem cu plăcere e-mailurilor sau telefoanelor tale.

Profesionalism fără cusur

Inova Translations se bazează în primul rând pe calitate. Incercăm – iar clienții noștri spun și că reușim – să facem totul impecabil. Știm că cea mai mică eroare de traducere poate crea neplăceri mari, știm cât de important e că totul să fie cât mai exact și mai știm că o afacere de durată în domeniul ăsta se poate construi și menține doar dacă avem grijă la cele mai mici detalii.

Oamenii noștri sunt extrem de bine pregătiți, aleși doar dintre cei mai buni, testați bine înainte la capitolul pregătire. In plus, traducătorii noștri, dincolo de a ști meserie, trebuie să dovedească și seriozitate pentru a rămâne în firma noastră, pentru că noi știm că un document tradus excelent în proporție de 95 la sută e un document prost din cauza celor 5 la sută greșeli. Noi nu permitem așa ceva, de aceea verificăm și reverificăm permanent textele traduse, pentru a oferi cele mai profesioniste servicii.

Gama completă de servicii

Când ai de tradus sau chiar de interpretat, nu e nevoie să mergi la o firmă pentru traduceri legalizate, la alta pentru traduceri tehnice din IT și înca una pentru traduceri din domeniul economic sau așa mai departe. Nu!

Inova Translatons îți oferă ABSOLUT tot ceea ce vrei în domeniul ăsta, chiar și servicii de interpretare, apostilare/ supralegalizare, colaționări (verificare documente deja traduse). Mult mai simplu pentru tine, cu alte cuvinte.

Prețuri excelente

Garantăm că avem cele mai bune prețuri la standardul la care lucrăm, pentru toate serviciile pe care le oferim. Lucrăm rapid, bine și ieftin!

Flexibilitate maximă

In tot acest timp de când activăm pe piața de traduceri, am invățat un lucru – trebuie să ne adaptăm cerințelor și nevoilor clientului nostru, nu el trebuie să se adapteze cerințelor noastre.

De aceea, oferim o mulțime de servicii care le fac acestora viața mai ușoară, fie că vorbim despre servicii de curierat, în unele cazuri, pentru actele care au nevoie de legalizare, fie de deplasări pentru mai multe tipuri de interpretări.

Contacteaza-ne!

Formular de contact

Image verification

Cere o cotatie de pret


Image verification