HAI IN ECHIPA NOASTRA !

Ești specialist(a) în traduceri și cauți un loc de muncă? Inova Translations poate fi una din cele mai bune variante pentru tine. Aici respectăm munca bine facută și ne comportăm pe măsură față de cei care o realizează.

Deși mergem mult pe încredere după momentul angajării, avem și câteva reguli înainte de a semna contractul.

In primul rând, e foarte important să stăpânești foarte bine limba în care faci traduceri. Dacă ai experiență serioasă în domeniul ăsta, e și mai bine, însă putem colabora și cu oameni cu mai puțină experiență, dacă oferă servicii de calitate. Găsești mai jos căsuța în care poți să descrii pe larg cum stai la acest capitol.

In al doilea rând, e neaparat necesar să fii serios. Dacă știi că nu poți respecta termenele-limită întotdeauna, fără excepție, atunci probabil că nu putem colabora. Nu e de ajuns să fii bine pregătit, trebuie să și “livrezi” traduceri oricând te-ai angajat să o faci, fără excepții. Imaginea firmei depinde de asta, precum și fidelizarea clienților. Un om care a apelat la noi și nu și-a primit în timp util traducerea, ratând lucruri importante din aceasta cauză, e un om pe care l-am pierdut definitiv ca și client.

In al treilea rând, trebuie să ai un grad de atenție ridicat și să verifici de mai multe ori textul pe care îl trimiți – nu ne permitem să avem greșeli, asta poate însemna o pierdere de clienți.
Așadar, dacă știi că poți face față bine în domeniul traducerilor autorizate și legalizate, completează cât mai precis formularul de mai jos sau, dacă preferi varianta asta, dă-ne un e-mail pe adresa office@servicii- traduceri.ro

Nu vom putea răspunde tuturor e-mailurilor, dar poți să fii sigur(a) că păstram toate CV-urile în baza noastră de date, astfel încât te putem contacta dacă e cazul.

Te așteptăm!

Formular depunere C.V.


Image verification

Contacteaza-ne!

Formular de contact

Image verification

Cere o cotatie de pret


Image verification