Traduceri IT

Traduceri specializate IT

 

Ne ocupam si de traducerii IT? Cum? In mod rapid!

 

Nevoia de traduceri, mai ales in aceste vremuri, cand toata lumea calatoreste, este in continua dezvoltare si tot mai multi termeni straini apar. In domenii care sunt intr-o continua schimbare, cum este IT-ul, sunt necesare uneori traduceri specializate. Dat fiind faptul ca exista multe documente, carti si articole in limbi straine care trateaza subiecte ce au legatura cu IT-ul, tot mai multe solicitari vin din acest domeniu. Programatorii si cei care lucreaza in industria IT sunt cei care au nevoie de traduceri ca textele originale.

Cand sunt necesare traducerile pentru domeniul IT? 

Cand se aduc in discutii detalii despre: 

  • Traduceri software 

  • Traduceri pentru site-uri web 

  • Documentatie tehnica

  • Traduceri de termeni pentru conferinte si seminarii 

  • Suport tehnic

  • Anumite materiale de training si educatie 

Traducerile pentru domeniul IT necesita un anumit grad de precizie, cunostinte tehnice si familiarizare cu acei termeni specifici. Este important sa apelezi la traducatori specializati in IT, unii care sa inteleaga si sa ofere traduceri clare si corecte. Astfel de traduceri pot juca un rol crucial in globalizarea si extinderea afacerilor din domeniul tehnologiei informatiei. 
In cadrul biroului de traduceri Inova vei gasi personal specializat care se va ocupa in detaliu ca documentatia ta sa fie tradusa ca atare, deci nu mai este cazul sa mai apelezi la resursele internetului. La nevoie stii la cine sa apelezi. Iti punem la dispozitie si portalul online daca ai nevoie de un mijloc mai rapid de a lua contact cu noi.
 

Contacteaza-ne!

Formular de contact


Image verification

Cere o cotatie de pret


Image verification