Traduceri Literare

 Traduceri literare specializate

 

Puteti solicita la biroul nostru de traduceri si traduceri literare

Poate ca unele dintre cele mai solicitate tipuri de traduceri se refera la cele din categoria literara. Ne referim la opere de orice natura, de scrieri, poezii, nuvele, romane, piese de teatru etc. Puteti solicita traduceri literare de la biroul de traduceri Inova si veti avea parte de o colaborare de care veti fi multumiti.
Colaboram cu cei care cer individual, pe cont propriu traducerea unei lucrari literare, dar si cu cei care solicita un volum mai mare de munca. In general este vorba de edituri sau scriitori.

Traducerile literare sunt o arta. Similar cu un scriitor, un traducator depune o munca de valoare, pentru ca toti cei ce vor descoperi o lucrarea literara sa fie incantati de informatia valoroasa. Este important ca fiecare document din sfera literara sa fie tradus cu maxima atentie, pentru a nu i se modifica nici sensul, dar nici continutul.

Traducerile literare sunt o necesitate, mai ales pentru scriitorii ce isi doresc sa-si faca cunoscuti lucrarile in strainatate. Aceleasi expresii, cat si cuvinte, pot avea diverse intelesuri in unele culturi, iar o traducere adecvata este exact ceea ce ne dorim cu totii.
Traducerile literare sunt efectuate de catre traducatorii experimentati in domeniu, care fac aceasta activitate cu mare drag.
 

Servicii de traduceri prestate rapid si corect

Serviciile de traduceri literare sunt accesibile tuturor doritorilor. Fiecare document va fi tratat cu maxima atentie. O astfel de colaborare va fi una cat mai productiva. Pentru estimari de pret si timp nu uitati ca fiecare solicitare este diferita. Contactati-ne pentru detalii.

Contacteaza-ne!

Formular de contact


Image verification

Cere o cotatie de pret


Image verification